thats right I think hm...

snartsnartsnart så får jag träffa c längtar så vill bara springa 100 mil! är ändå lite nere eftersom jag inte kan åka till hultsfred :c hatar det! de kommer shiiiit bra artister dit!! kings of leon, franz ferdinand, regina spektor m.m...
i söndas kom jah hem från kung fu läger så nu är jag i top shapee hahah :D gick upp sju varge dag. igår va jag på dragon hous med arthur fett goooottt!!! dragon house är en kenesisk restaurant med kina och sushi buffe!! åt tills jag spydde hhahah

billie the dancer

äker på läger i morgon om någon har lusst kan dom lyssna lite på mitt favorit band !BILLIE THE VISION AND THE DANCERS!



http://billievision.blogspot.com/

me me me captain

this is me, I am captain on the seven seas.and the music man

little miss sunshine

hej och hallå har just kollat på little miss sunshine den va en av dom bästa och en dom jobbigaste filmer jag har set! Fick typ ångest när jag såg den.  har ont i maggen nu efter 10 killo godis ( jobbigt). ska snart gå och läga mig så jag är pigg och stark tills imorgon.
little

hjärta

söt
The angel came down from the sky and show her self, her name was Clara.

Mc kour

ladies and boys idag var jag med jakob och arthut vi va hemma hos mig sen åkte vi för att äta frukost till mc donalds ( fetton). Inan vi åkte så hitade jag 400 kr i mitt rum ( lyckan). efter att vi hade vart på mc donalds gick jag och jakob för att köra le parkour men tyvär va det blött och jakob ramla och slog i armen så han åkte hem. När jag var på väg hem med tunel banan kom jag på att arthur hade min nyckel jag försökte ringa honnom men såklart var hans mobil ur laddad haha, sån jag fick åka till pappas jobb hämta nyckel och åka tillbaks. Inan jag åkte hem gick jag förbi highe ligts och uppgradera mig till Montana Gold färger tyvär hade hag bara råd med 6 st.
 idag gjorde jag min blogg. förstog inte hur man gjorde inlägg först men sen satt den hahah :D de här är inte vi men det va där vi körde le parkour(slussen)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0